Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cazul femeii care a aruncat gunoiul din Lexus într-un câmp şi a plecat: Ce spune şeful de Mediu

Publicat:
Cazul femeii care a aruncat gunoiul din Lexus într-un câmp şi a plecat: Ce spune şeful de Mediu

Inspectoratul pentru Protecția Mediului s-a sesizat și cauta femeia care a lasat sacii plini cu gunoi, intr-un camp din orașelul Codru, apoi a urcat intr-un Lexus și a plecat. Potrivit șefului instituției, , faptașa va fi sancționata.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Crețu a rabufnit, dupa cazul cu gunoiul aruncat din Lexus: Daca in casa ta nu te c*ci, nu o faci și in țara. Nu iei sacii și-i arunci na*er…

17:21, 29.04.2024 - Actorul Emilian Crețu s-a aratat indignat de cazul din orașelul Codru, unde o femeie a fost filmata cum lasa sacii plini cu gunoi pe un camp, iși arata iPhone-ul și pleaca. „Daca in casa ta nu te c*ci, nu o faci și in țara in care te-ai nascut”, a declarat Crețu intr-un filmuleț postat pe rețele.

Principalul suspect in cazul femeii tranșate, al carui cadavru a fost descoperit pe un camp in in județul Dambovița

06:35, 15.04.2024 - Polițiștii dambovițeni au reținut pentru 24 de ore și au mers cu propunere de arestare in  fața judecatorilor, pentru 30 de zile privind principalul suspect in cazul femeii tranșate, al carui cadavru a fost descoperit pe un camp in in  județul  Dambovița Anchetatorii dambovițeni au desfașurat primele…

Imagini cu principalul suspect in cazul uciderii femeii gasite langa autostrada, in Dambovița! Barbatul a fost reținut / FOTO

11:00, 12.04.2024 - Au aparut primele imagini cu principalul suspect in cazul uciderii femeii gasite langa autostrada, in Dambovița. Barbatul a fost reținut de oamenii legii. Ce detalii se știu despre el pana in momentul de fața.

(video) Un caprior, ucis de o mașina pe traseul Chișinau-Ialoveni: Șoferul a fugit de la locul faptei

08:40, 28.03.2024 - Un caprior a fost lovit mortal de o mașina pe traseul Chișinau-Ialoveni. Porivit șefului Inspectoratului pentru Protecția Mediului, Ion Bulmaga, care a anunțat despre cele intamplate, șoferul a parasit locul faptei.

O casa, in flacari la Șoldanești, de 8 martie: Un barbat și-a incediat propria locuința. De ce a recurs la acest gest

17:45, 09.03.2024 - Un barbat este cercetat de oamenii legii dupa ce in urma unei dispute cu soția sa, a incendiat casa. Cazul a avut loc dupa ce individul a primit un ordin de restricție pe o perioada de zece zile de catre Inspectoratul de Poliție Șoldanești.

(video) Tragedie la inalțime: Un barbat s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din sectorul Rașcani

09:55, 06.03.2024 - Un barbat de 38 de ani a decedat, dupa ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuit din sectorul Rașcani. Cazul a avut loc pe data de 5 martie iar polițiștii urmeaza sa stabileasca ce l-a facut pe barbat sa recurga la așa gest.

Politist cercetat in cazul austriacului drogat

14:40, 03.03.2024 - ARAD. Inspectoratul de Politie Judetean Arad anunta ca un politist va fi cercetat de Controlul Intern, dupa ce omul legii a fost pasager in masina condusa de austriacul drogat, depistat sambata noaptea in Arad.

*Exercițiu desașurat de pompierii bacauani, in cazul producerii unor caderi masive de zapada

17:35, 22.02.2024 - Astazi, 22 februarie a.c., Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta,,Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacau a efectuat un exercitiu de cooperare cu forțe și mijloace in teren, privind desfasurarea interventiei operative, in cazul unor caderi masive de zapada care afecteaza zona de vest a județului Bacau.…


Ce parere ai despre aceasta stire?